Våra tjänster

Hos oss finner ni ett brett urval av tjänster inom logistik och lagring. Vi erbjuder lagring för säker och effektiv förvaring. Vårt distributionsnätverk garanterar snabba leveranser. Våra budbilar säkerställer smidiga leveranser i Sverige och Europa. Dessutom hanterar vi specialtransporter för skrymmande eller känsligt gods med precision.

Specialtransporter

Vi utför bredlast-transporter med någon av våra jumbotrontrailrar på kort varsel.

  • Lastlängd utan dispens: 20 m
  • För lastlängd över 20 m krävs dispens
  • Lastbredd utan dispens: 3,5 m
  • Förbil krävs mellan 3,1 m och 3,5 m, vilket vi tillhandahåller
  • För lastbredd över 3,5 m krävs dispens
  • Lasthöjd: 3,65 m
  • Lastförmåga: 40 ton
  • Ramper för lastning av fordon

Vi söker dispensen hos Trafikverket och kommuner, dock kräver det mer framförhållning. Kontakta oss för just er specialtransport!
Previous slide
Next slide

Distribution

Distribution är avgörande för att effektivt föra varor och tjänster från producent till konsument! Vi utför all distribution av styckegods för Schenker i Oskarshamn och Högsby. 

Budbilar

Budbilstransporter utförs lokalt, regionalt och internationellt. Vi löser det mesta! Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om våra budbilstransporter.

Lagring

Vi garanterar att dina varor eller produkter hanteras professionellt och säkert. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa optimal lagringsmiljö, spårbarhet och effektiv hantering. Oavsett om det är korttidsförvaring eller långsiktig lagring, kan du lita på oss för att hålla dina tillgångar i bästa skick.

Företagsanpassade logistiklösningar

Vår företagsanpassade logistiklösning är skräddarsydd för att möta specifika behov och mål för varje kund. I Oskarshamn utför vi interntransporter för Scania med moving floor-trailers.

En del av detta flöde kommer elektrifieras under våren 2024.

Vi löser era behov!

Saknar ni en tjänst eller vill veta mer kring våra tjänster!? Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att hjälpa er på det bästa möjliga sätt!